Школа » Презентации » Презентации по Литературе » Творчество Эдгара Аллана По

Презентация - "Творчество Эдгара Аллана По"

0
14.10.20
На нашем сайте презентаций klass-uchebnik.com вы можете бесплатно ознакомиться с полной версией презентации "Творчество Эдгара Аллана По". Учебное пособие по дисциплине - Презентации / Презентации по Литературе, от атора . Презентации нашего сайта - незаменимый инструмент для школьников, здесь они могут изучать и просматривать слайды презентаций прямо на сайте на вашем устройстве (IPhone, Android, PC) совершенно бесплатно, без необходимости регистрации и отправки СМС. Кроме того, у вас есть возможность скачать презентации на ваше устройство в формате PPT (PPTX).
Творчество Эдгара Аллана По 📚 Учебники, Презентации и Подготовка к Экзаменам для Школьников на Klass-Uchebnik.com

0
0
0

Поделиться презентацией "Творчество Эдгара Аллана По" в социальных сетях: 

Просмотреть и скачать презентацию на тему "Творчество Эдгара Аллана По"

Творча спадщина Едгара Аллана По
1 слайд

Творча спадщина Едгара Аллана По

Едгар Аллан По – американський поет, прозаїк, критик, редактор, один з перших професійних письменник
2 слайд

Едгар Аллан По – американський поет, прозаїк, критик, редактор, один з перших професійних письменників США. Він стояв і біля витоків художньої форми детективу, написавши 4 класичні новели: «Таємниця Марі Роже», «Вбивство на вулиці Морг», «Золотий жук», «Украдений лист», які стали грандіозним початком детективного жанру й вирішальним етапом у його становленні.

ДЕТЕКТИВ „Шпигунські Політичні Класичні Фантастичні Трилери романи” детективи детективи твори Риси к
3 слайд

ДЕТЕКТИВ „Шпигунські Політичні Класичні Фантастичні Трилери романи” детективи детективи твори Риси класичного детективу: Початок детективу – розповідь про злочини. Основа частина твору – зображення розумової праці детектива. Основна частина – роз’яснення детективом дій злочинця та власних методів. Здебільшого приватний детектив, а не поліція досягає успіху. Детектив і читач мають однакову інформацію.

Новелістика Е.По Е.По віддавав перевагу невеликим за розміром жанрам – новелі й оповіданню. Він вваж
4 слайд

Новелістика Е.По Е.По віддавав перевагу невеликим за розміром жанрам – новелі й оповіданню. Він вважав, що великий твір, який не можна прочитати відразу, не з такою силою впливає на читача, тому що цілісність твору порушується. У прозі він поставив проблему зімкнення свідомості людини з реальністю. Едгар По вірив в Розум. Він вважав, що тільки розум може вивести людину з трагічного протиріччя сучасності.

“Жахливі” оповідання Е.По Едгар Аллан По – творець не тільки детективного, а й науково-фантастичного
5 слайд

“Жахливі” оповідання Е.По Едгар Аллан По – творець не тільки детективного, а й науково-фантастичного жанрів, початківець пригодницької літератури. У своїх новелах він показав себе неперевершеним знавцем людської психології, майстром створення атмосфери страху. «Падіння дому Ашерів» - це класичний зразок психологічної новели. Це суперновела, що відображає особливо витончену і смертоносну форму жаху душі.

“Жахливі” оповідання Е.По У новелі «Маятник і провалля» По досліджує почуття жаху, що охопило душу г
6 слайд

“Жахливі” оповідання Е.По У новелі «Маятник і провалля» По досліджує почуття жаху, що охопило душу героя, і здатність розуму мислити, дивлячись в обличчя смерті. Людина може мислити й мусить це робити. Якби герой не проявив своєї кмітливості, підставою до пробудження якої була жага до життя, інстинкт самозбереження, то він загинув би від катувань або від страшного маятника, або впав у провалля. Щасливий кінець цього оповідання – це нагорода розуму людини.

Підсумовуючи сказане… Тема «Едгар Аллан По – поет, новеліст, критик» досить важлива у шкільному курс
7 слайд

Підсумовуючи сказане… Тема «Едгар Аллан По – поет, новеліст, критик» досить важлива у шкільному курсі світової літератури, бо він – «літературна слава Америки». Багато послідовників у літературі відчули вплив його стилю, творчого методу і художнього світосприймання. Ось чому говоримо про творчу спадщину Е.По як про відправний пункт для багатьох митців літературного мистецтва.

Комментарии (0) к презентации "Творчество Эдгара Аллана По"