Школа » Презентации » Презентации по Информатике » Хто володіє інформацією — той володіє світом

Презентация - "Хто володіє інформацією — той володіє світом"

0
12.10.20
На нашем сайте презентаций klass-uchebnik.com вы можете бесплатно ознакомиться с полной версией презентации "Хто володіє інформацією — той володіє світом". Учебное пособие по дисциплине - Презентации / Презентации по Информатике, от атора . Презентации нашего сайта - незаменимый инструмент для школьников, здесь они могут изучать и просматривать слайды презентаций прямо на сайте на вашем устройстве (IPhone, Android, PC) совершенно бесплатно, без необходимости регистрации и отправки СМС. Кроме того, у вас есть возможность скачать презентации на ваше устройство в формате PPT (PPTX).
Хто володіє інформацією — той володіє світом 📚 Учебники, Презентации и Подготовка к Экзаменам для Школьников на Klass-Uchebnik.com

0
0
0

Поделиться презентацией "Хто володіє інформацією — той володіє світом" в социальных сетях: 

Просмотреть и скачать презентацию на тему "Хто володіє інформацією — той володіє світом"

«Хто володіє інформацією — той володіє світом» 26 листопада - Всесвітній день інформації
1 слайд

«Хто володіє інформацією — той володіє світом» 26 листопада - Всесвітній день інформації

Еволюція розвитку носіїв інформації
2 слайд

Еволюція розвитку носіїв інформації

Інформаційний вибух  — швидке збільшення кількості публікацій або об'єму даних і ефект, який ви
3 слайд

Інформаційний вибух  — швидке збільшення кількості публікацій або об'єму даних і ефект, який виникає як наслідок. Зростання кількості доступних даних ускладнює процес управління інформацією, що призводить до інформаційного перевантаження.

4 слайд

Критерії відбору інформації в Інтернеті 1. «Хто автор?» 2. Перевірка наявності та змісту (за можливо
5 слайд

Критерії відбору інформації в Інтернеті 1. «Хто автор?» 2. Перевірка наявності та змісту (за можливості) посилань. 3. Навігація та зручність використання (карта сайту, меню, гіперпосилання). 4. Рейтинг сайту. 5. Дата  розміщення матеріалів та оновлення сайту 6. URL-адреса  сайту (.gov, .com, .edu, .org). 7. Наявність граматичних та орфографічних помилок.

Людина завжди була «хамелеоном» і вміла підлаштовуватися під умови будь-якої епохи. І якщо ми будемо
6 слайд

Людина завжди була «хамелеоном» і вміла підлаштовуватися під умови будь-якої епохи. І якщо ми будемо раціонально оцінювати і розвивати свої розумові здібності, навряд чи він «вибухне» ще як мінімум парочку століть. Головне – не намагатися встигати за всім. «Все, що ви повинні знати, прийде до вас у потрібному місці, в потрібний час».

Похожие презентации «Хто володіє інформацією — той володіє світом» в рубрике - Презентации / Презентации по Информатике:


Комментарии (0) к презентации "Хто володіє інформацією — той володіє світом"